Microsoft Data Joulupähkinä: 24 erilaista ongelmaa

Suklainen joulukalenteri on aika helppo ja palkitseva. Aamulla sängystä, kalenterin katselu ja jäljellä olevasta suljettujen luukkujen joukosta pienimmän kokonaisluvun etsiminen. Sit luukku auki ja suklaa suuhun!

Voisko samaa tehdä Microsoft Data jutuilla? 24 helppoa pähkinää, mukava tunne kun saa pulman ratkaistua ja sit päivän muihin juttuihin?

Julkaisen tällä sivulla https://vesa.ws/blog 24 pähkinää, joulukuun 24 ensimmäisenä päivänä. Pulman ratkaisemiseksi voit joutua asentamaan jonkun maksuttoman sovelluksen, kuten vaikka Management Studion tai Power BI Desktopin, mutta mitään rahallista investointia ei tarvitse tehdä!

Jokaisessa pähkinässä on palautusosoite, jonne voit halutessasi pähkinän palauttaa. Mitään rekisteriä ei synny, tietoja ei luovuteta kenellekään ja tiedot poistetaan joulukuun loppuun mennessä.

Voit halutessasi jättää jonkun yhteystiedon jolla sinut saa kiinni (twitter tilin nimen, emailin, puhelinnumeron, tms… ). Jätä joka kerta samat tiedot kun palautat eri päivien tehtäviä ja 25. päivä sitten eniten palautuksia tehneille (tai jos eniten palauttaneita on kärjessä liian monta tasapistein arvotaan) lähtee Microsoftin lupaama Azure SWAG palkinto! Mitä paketissa on ei oo mullekaan ihan vielä selvää, mutta jotain mitä näissä yhteisötapahtumissa on aiemminkin jaettu 🙂

Tule siis käymään tällä sivulla 1.12. alkaen. Jos haluat notifikaation pulmasta itsellesi, julkaisen sen eri sosiaalisen median alustoilla myös, joten pistä seuraten tai tykäten tai miten ikinä missäkin alustassa se pitää tehdä. Koordinaatit ovat:

Huippua jos vaikka saataisiin porukka innostumaan!