Joulupähkinä #18 – MongoDB Azuressa!

Ensi viikolla on Joulu! Pähkinässä 18 otetaan yhteys MongoDB tietokantaan CosmosDB:n sisällä. Tehtävä on siis ottaa oheisella connection stringillä yhteys Cosmos DB:hen ja lukea sieltä collection: “joulu”. Siellä on yksi dokumentti, jossa on attribuutti “tehtava”. Palauta kyseinen kysymys ja vastaa siihen omin sanoin.

mongodb://qumio-mongodb:zTm7mNGvVGi9BRjgONCzg8vBKhuWTCcfDqML61wjkwa2yJwpRg4MxV7m4KMuDBGLW7oHsaNNf1FN82I5MPynAA==@qumio-mongodb.mongo.cosmos.azure.com:10255/?ssl=true&replicaSet=globaldb&retrywrites=false&maxIdleTimeMS=120000&appName=@qumio-mongodb@

Halutessasi mukaan kisaan, jätä vastauksesi Microsoft Forms lomakkeella

Joulupähkinän #17 ratkaisu

Joulupähkinään 17 tuli ratkaisuja 8 kpl. Kaikki olivat oikein! Kiitos kun vielä moni jaksaa vastailla. Nyt alkaa kyllä ihan samat nimet toistua melkein jokoa päivä 🙂

Käytin yhteyden muodostamiseen PowerShelliä. Ratkaisu meni seuraavasti: